Trafik yang padu dan berterusan ditujukan kepada jenama anda!

Mencapai Khalayak Yang Tepat! Jejaki capaian anda dengan pantas kepada khalayak Malaysia yang matang yang terdiri daripada pembaca gemar yang mempunyai pertalian dengan gaya hidup, kesejahteraan, kesihatan am.

Apakah faedah bekerja dengan kami?

Siapa kita ?

ICOMP Malaysia ialah pasaran utama & laman web maklumat untuk kesihatan dan kesejahteraan. Matlamat utama kami adalah untuk membantu semua orang dengan maklumat yang betul, dengan hanya mengesyorkan produk yang telah disandarkan oleh pakar dan oleh pelanggan yang berpuas hati. Semua yang kami lakukan direka untuk membantu setiap pembaca membuat keputusan yang tepat untuk diri mereka sendiri apabila memilih makanan tambahan yang sesuai untuk keperluan mereka. Lebih daripada 35000 orang di Malaysia sentiasa meningkatkan kehidupan mereka dengan bimbingan berterusan kami, kami terutamanya meliputi kesihatan mental dan fizikal untuk lelaki dan wanita. Kami adalah tempat pertama untuk mendapatkan ulasan yang tidak berat sebelah tentang suplemen kesihatan dan penggodaman gaya hidup,

Organic search

Keywords

0 K + 40
Top 3 375 + 1

Traffic

0 K
Value $6k -11

Traffic by country:

Malaysia
Traffice 44.5K
Singapore
Traffice 84
Indonesia
Traffice 67
Brunei Darussalam
Traffice 21
United States
Traffice 13

Apakah faedah bekerja dengan kami?

Kehadiran anda di internet tidak lagi penting

Jika anda tidak melakukannya dengan betul. Tapak web, media sosial atau artikel blog bukan lagi faktor yang relevan untuk kelihatan. Anda mesti menjadi, ya, tetapi anda juga perlu menjadi lebih baik dan lebih daripada pesaing anda. Di sinilah kami masuk, memandangkan laman web kami mempunyai capaian RIBUAN orang di seluruh Malaysia setiap bulan, kami menawarkan penyelesaian yang berpatutan untuk meningkatkan kehadiran dalam talian anda DENGAN CARA YANG BETUL! Paling penting menjimatkan banyak kos untuk melakukan PPC dan SEO Google Ads. Blog kami berada di kedudukan pertama di Google sentiasa, walaupun untuk kata kunci yang sangat kompetitif.

PANGKAT TERATAS

Untuk mendapat kedudukan di Google adalah sangat meletihkan bagi banyak syarikat kerana terdapat banyak faktor yang perlu diusahakan untuk mencapai bahagian atas Halaman Hasil carian Google. Kandungan kami secara konsisten disenaraikan di antara kedudukan 1 hingga 5 teratas di Google, walaupun untuk kata kunci yang sangat berdaya saing.

SIFAR RISIKO

TIADA LAGI KLIK PENIPUAN, kempen PPC iklan Google cenderung mempunyai klik penipuan, kerana pesaing spam menggunakan bot klik pada iklan google anda, membazir belanjawan pengiklanan yang akhirnya anda tidak akan dapat mengekalkannya.

KOS YANG LEBIH RENDAH

Iklan di Google boleh menjadi sangat mahal untuk dikekalkan dari segi pembidaan orang belanjawan iklan dan persaingan kata kunci. Berkemungkinan berlaku pada masa hadapan kerana arah aliran menunjukkan bahawa pembidaan kos setiap klik untuk Google PPC semakin meningkat seperti yang kita perkatakan sekarang.

CEKAP

Kami boleh membantu anda meletakkan kedudukan teratas secara konsisten pada sebahagian kecil daripada kos, menjimatkan beribu-ribu ringgit dalam iklan. Meningkatkan kepercayaan perniagaan anda, meningkatkan kesedaran, dan yang paling penting lebih banyak jualan

Siasatan Pengiklanan

Kami akan menjawab semua soalan perniagaan utama anda.
Minta kadar penuh dan peluang perkongsian. Hubungi kami di

We will answer all your key business questions. Ask for full rates and partnership opportunities. Get in touch with us at