NIKMATI MANA-MANA MAKANAN, GAXODUS ADA DI SINI UNTUK MELINDUNGI ANDA

Tidak kira apa yang anda makan atau minum Gaxodus adalah perisai yang diperlukan oleh usus anda. Terima kasih kepada komponennya yang diadun khas untuk menjadi sebahagian daripada rutin harian anda, dengan bahan-bahan yang dipilih dengan teliti disesuaikan untuk berfungsi dalam badan anda hampir serta-merta. Kehidupan yang sihat bermula dengan usus yang sihat.

Formula semulajadi Gaxodus memberi anda kelegaan untuk ketidakselesaan perut yang berterusan

FORMULA UNIK

Meningkatkan penyerapan nutrien, meningkatkan mikroflora usus,
dan ia melegakan ketidakselesaan perut dan usus.

Enhances nutrient absorption, improves gut microflora, and it relieves stomach and bowel discomfort.

BAHAN-BAHAN BERKESAN

Menguatkan sistem imun, menguruskan kembung perut & sembelit cekap, dan sesuai untuk kanak-kanak.

Strengthens immune system, manages bloating & constipation efficiently, and is suitable for kids.

Selepas dua bulan GAXODUS, purata peserta percubaan klinikal

Peningkatan dalam Butyrate

Pengurangan kembung perut kronik

Meningkatkan kesihatan usus

Peningkatan dalam Acetat

Peningkatan dalam metabolit

Gaxodus Membawa Anda Kualiti
Anda Layak

Gaxodus Brings You The Quality You Deserve

Penyelesaian jangka panjang semulajadi

Gaxodus ialah campuran prebiotik dan probiotik yang dirumus secara saintifik serta diseimbangkan dengan bahan-bahan sokongan imun yang lain untuk menyokong sistem imun yang kuat & sihat serta meningkatkan kesihatan mikrobiom usus.

Keseimbangan Sempurna dari Bahan-Bahan yang betul

Tahukah anda bahawa produk di kaunter, biasanya mengandungi kalsium atau aluminium dan penggunaan jangka panjang boleh menyebabkan tahap kalsium darah tinggi, batu karang dan kegagalan buah pinggang? Gaxodus menumpukan pada membuat formula yang benar-benar berkesan dengan prebiotik dengan hanya bahan semula jadi.

Sijil oleh pihak berkuasa yang sepatutnya di negara pengilangan

Semua semulajadi, sifar kesan sampingan yang disokong oleh pelanggan Gaxodus!

Formula penting untuk semua keperluan anda

Kita tahu hidup semakin sibuk

Dan kita hidup dalam perjalanan, kita terbiasa dengan rutin tertentu yang menjejaskan usus kita lebih daripada yang kita fikirkan, seperti berada dalam tekanan berterusan makan makanan berlemak dan pedas, minum banyak kopi dan alkohol, dan merokok, tanpa kita sedari. berakhir dengan refluks, ketidakselesaan dalam perut dan kami hanya berlari untuk mendapatkan antasid untuk pembaikan cepat. Malangnya, sentiasa meminum pil dengan formula yang hanya melegakan sementara mungkin mempunyai banyak bahan kimia yang sebenarnya boleh membahayakan tubuh kita.

Sekeping alam di hujung jari anda

Gaxodus merumuskan produk dengan campuran 100% bahan semulajadi yang mengimbangi mikroflora usus dengan menyediakan jumlah bakteria baik yang diperlukan oleh tubuh kita. Gaxodus meluangkan masa, usaha dan penyelidikan untuk merumuskan produk yang bukan sahaja membantu dengan keasidan dalam usus tetapi juga membantu sistem imun kita, dan kesihatan mata, meningkatkan penyerapan nutrien dan meningkatkan mood dan tenaga anda terima kasih kepada yang utama. komponen Lactobacillus acidophilus.

Kandungan Gaxodus Diekstrak Terus Dari Alam Semulajadi

Lactobacillus acidophilus, Prun & Multivitamin,

Menghalang pertumbuhan bakteria yang tidak diingini dan mengurangkan Kolesterol, kumpulan vitamin dan mineral penting meningkatkan penghadaman, menyokong penyerapan makanan, dan mengurangkan masalah perut memperbaiki pergerakan usus.

Daun teratai dan ekstrak Cendawan Chaga

Lotus mengurangkan tahap asid, melegakan keradangan, dan membantu dalam cirit-birit, gas dan semua masalah penghadaman dan Cendawan Chaga Meningkatkan sistem imun, melawan semua jenis keradangan, dan melindungi hati daripada sebarang kerosakan.

Aloe-vera & Cordyceps

Aloe menghalang pertumbuhan bakteria yang tidak diingini dan mengurangkan Kolesterol dan Cordyceps Membantu dalam meningkatkan sistem imun, melawan masalah penuaan, dan mengawal diabetes jenis 2.

Pektin Epal & Minyak Pudina

Jenis serat berasaskan buah-buahan yang menggalakkan kesihatan usus dan meningkatkan tahap asid. Minyak Peppermint Dengan sifat antimikrob yang membunuh kuman dan melegakan senak

Bila / Bagaimana untuk menggunakan Gaxodus ?

Bila nak guna?

Apabila anda perasan bahawa rasa letih tanpa sebab, mengalami masalah tidur, rasa kembung dengan sembelit, dengan gas yang tidak terkawal, atau bahkan mempunyai daya tumpuan dan ingatan yang lemah. Apabila anda perasan anda tidak merasakan diri anda sendiri, mungkin dengan kabus otak dan sakit kepala. Apabila anda sentiasa sakit dan mudah diserang selsema atau selesema.

Bagaimana nak guna ?

Gaxodus mengingatkan anda, menjadikannya formula Cecair untuk penghadaman yang mudah dan lebih cepat, terima kasih kepada persembahannya, badan menyerapnya 10 kali lebih cepat daripada mana-mana pil. Ambil satu sachet selepas makan, goncang, buka dan minum. Jangan ambil Gaxodus bersama minuman panas dan makanan. Untuk Kanak-kanak 3+ tahun: 1 sachet setiap 2 hari.